Csótányokkal élni...??? csótány, poloska, egér, patkány, darázs, bolha blogja...

kedd, december 12, 2006

Racan csótányirtó gél 30 g

Újabb termékkel bővült a Magyarországon megvásárolható csótányirtó gélek kínálata. Ezentúl a 2% propoxurt tartalmazó Racan gél is felhasználható a csótányok elleni küzdelemben. A gél kijuttatását az orvosi fecskendőkhöz hasonló tubus könnyíti meg. (III. forgalmi kategóri, csak gázmestereknek)

27 Comments:

  • "III. forgalmi kategória, csak gázmestereknek"

    Ezt jól meggondoltad?

    By Anonymous Névtelen, at 7:45 de.  

  • No igen... Szabadforgalmú a szer, tehát valóban III. forg kategóriás.
    A csak gázmestereknek kategória az tudtommal az I. kategória, míg a II. kategóriát a szakképzett személyek vásárolhatják és felhasználhatják (gázmester mellett a kártevőirtó szakmunkás és egészségőr fertőtlenítő is).

    Na szoval nem beleszólni akartam, de ez elvileg egy szakmai oldal, ne vezessük már félre az olvasókat.

    By Anonymous Névtelen, at 11:26 de.  

  • Természetesen kártevőirtó szakmunkás is dolgozhat, illetve beszerezheti ezt az anyagot. De tudni kell, hogy bizonyos III. forg.kategóriás termékeket szabad forgalmuk ellenére csak szakemberek használhatnak fel. Arról nem is beszélve, hogy bármely szabadforgalmú irtószerrel, csak szakképzett személy szolgáltathat. Kicsit csürcsavaros ez a dolog, tudom, de ha a ránk vonatkozó jogszabályokat elolvassuk, akor világos, mi miért van...


    Köszönöm a megjegyzéseket!

    By Blogger kovacsolt, at 10:56 du.  

  • Porhintés a szembe...Kb 15000 forintért lenne védelmem olyan 5 évre,ehelyett 3 havonta fizessek ki 5000-5500 forintot.Ha jól számolok háromnegyed év se kell hozzá és megtérülne a befektetésem.III.forgalmi kategória mi?
    bárki megveheti és használhatja,ja nem csak a gázmesterek?Na ez gáz!Na mindegy megint Ebay-en kell rendelni.

    By Anonymous Névtelen, at 3:48 du.  

  • A legjobb csótányirtó a Racan, amely egy gél. Én bérházban lakom, és mindig rengeteget szenvedtünk a csótányoktól. A házhoz kijáró csótányirtó csalók, - mert így nevezem őket, - 3000-6000 Ft-ért raktak le a lakásban egy kis gélt. Ezt meguntam, mert drágának tartottam az ő csótányirtásukat. Utánanéztem, és láss csodát, találtam is rá megoldást, melynek neve, mint fentebb írtam, Racan. Az ára 2700 Ft körül van, ez kb. 10 lakásra elegendő. Most jön a poén: többször megjelentek a "csótányirtók, de mi mondtuk, hogy nem kérünk, mert megoldottuk magunk. Erre -hol vették, mi a neve a szernek? stb. . . stb. Nem mondtuk meg nekik, ők meg majd leültek a csodálkozástól, hogy mi "buta emberek" magunk irtunk csótányt. Tudniillik, arra hivatkoztak, hogy a csótányirtás gázmesteri vizsgához van kötve, . . . stb. . stb. Azóta már lejjebb ment ezen "szolgáltatás" ára: jelenleg 820 Ft-ra lakásonként. Én azért teszen ezt közhírré, hogy nem mindent kell elhinni az ilyen embereknek, ha jól megnézzük, akkor csalást követtek el. Gondolom, ezt ők is tudják, és ezért lett ilyen olcsó a csótányirtás. Ezt a gélt román és francia cégek gyártják, és garantáltan a legjobb. Ez egy nagyméretű fecskendő, amiből ki kell nyomni a gélt. Egyébként már magyar nyelvű a tájékoztató rajta. Nálam már vagy két éve nincs csóti. Kívánok mindenkinek sikeres irtást!

    By Anonymous Névtelen, at 9:24 du.  

  • Miért van az, hogy az előző komment, ha megfigyelitek 3 másik helyen is be van írva.
    De nem csak lényegében ez, hanem szószerint ez:)
    http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=37053

    nekem furán hat a dolog.

    By Anonymous Hudi, at 4:23 du.  

  • Nincs ebben semmi furcsaság.Csupán azért van három helyen is ugyanaz van írva, mert:
    1: azt akartam, hogy minél többen olvassák
    2: minek gépeltem volna le még egyszer ugyanazt, ha be is tudom másolni. Így már érthető?

    By Anonymous Névtelen, at 9:24 du.  

  • szeretném tudni hol lehet megvásárolni a racan gélt
    ha valaki tud kérem segitsen

    By Anonymous Névtelen, at 2:14 du.  

  • Már nem lehet kapni Racant, az EU állítólag betiltotta! Helyette lesz, vagy talán már van is valami más szer.

    By Anonymous Névtelen, at 10:34 de.  

  • Éveken át eredményesen használtam. Ha jó valami, akkor azt be kell tiltani, ki kell vonni a forgalomból. Ezt inkább a "nagy tudású" emberekkel kellene megtenni.

    KE

    By Blogger Unknown, at 11:06 de.  

  • Azért mégis van megoldás csótányölő gélre. Miskolcon, a Zsarnain lehet kapni. Hihihi....!

    By Anonymous Névtelen, at 11:15 de.  

  • tisztelt névtelen csótány irtó kérem juttassa el nekem, hogy hol lehet megrendelni a recan csótányirtó gélt illetve ön hol vette meg nagyon érdekelne a dolog kérem szenteljen pár perc időt és fáradságot értékes szabad idelyéből és a z6000@ciromail.hu emailra kérem küldjön egy levélkét, hol hogyan és hogyan tovább
    Tisztelettel: Sándor

    By Blogger satya, at 12:42 du.  

  • tisztelt névtelen csótányírtó kérem h, hogy arstc@gmail.com emailra írjon már egy pár sort hol lehet hozzájutni és egy pár gondolatot az ön tapasztalatairol.

    Tisztelettel: Sándor

    By Blogger satya, at 12:45 du.  

  • Mit hallottam ma?! A csótányirtók /tisztelet a kivételnek!/ szemtelen módon becsapják azokat, akik nem rendelnek irtást. Éppen ma mesélte egy ismerősöm, hogy aki nem rendel irtást, annak az ajtaja elé tesznek ezekből az ocsmány férgekből, és ha nem volt, majd lesz csótány! Olyat is hallottam, hogy van, aki otthon csótányokat tenyészt, és amikor elindul a bérházakba, akkor viszi magával, és lerakja az ajtók elé.
    Hihetetlen történet, de én már ezen sem csodálkozom, annyi a csaló az egész országban, hogy éppen ezek lennének kivételek? Ismét csak azt mondhatom: tisztelet a kivételnek, mert azért vannak rendes emberek is. Egyébként én már nem fogom sehol sem megírni, hogy hol lehet csótányirtó gélt kapni, mert nem tudhatom, hogy nem vásárolják-e fel az összeset ezek a csalók.

    By Anonymous Névtelen, at 5:27 du.  

  • Konkrétan, nem tenyésztünk csótányokat... A bábolnának van laborja, biztosan rá gondoltak... :D

    By Blogger kovacsolt, at 12:15 de.  

  • A gélek pedig szinte korlátlan mennyiségben állnak rendelkezésre... Felvásárolni az egészet? Hiába, ezek szerint milliárdosok a rovarirtók, csak mi nem...

    By Blogger kovacsolt, at 12:17 de.  

  • mondja már meg valaki hol lehet meg venni ezt a gélt segitsenek

    By Blogger Unknown, at 3:01 du.  

  • a racan csotány irto gélt szeretném meg venni hol tudom? előre is köxike a segitséget

    By Blogger Unknown, at 5:49 du.  

  • email címem bki68733@gmail.com kérem önt tájékoztatni hol és hogyan tudom meg venni a racan csótány irtó gélt?az olvasóktól is kérnék segtséget

    By Blogger Unknown, at 1:31 du.  

  • miert nem tudom el érni önt ez több mint furcsa figyeljűnk a csalokra

    By Blogger Unknown, at 2:21 du.  

  • Legújabb csótány- és ágypoloskairtó szer neve: Fendona 5 WP, és Kertész áruházban lehet kapni. Többet itt: http://www.agrosol.hu/fendona-5-wp4.html

    By Anonymous papa66, at 9:07 du.  

  • budapesten hol tudom megvenni a racant???SOS

    By Blogger Unknown, at 9:13 du.  

  • Most meg már a Fendona 5 wp-t is betiltottták! Basszus, pedig ez volt a legjobb ágyi poloska ellen. Most nálam van ágypoloska, egy flakon Biokillt vettem, de át kellett öntenem egy normális flakonba, amiből kilehet fújni a szert, mert a gyári nem jó. Most várom, hogy tényleg használ-e, mert már megbolondulok a rohadt poloskától.

    By Anonymous Névtelen, at 11:47 du.  

  • Szia! Kérlek írj emailt v.kristof15@freemail.hu hogy hol lehet beszerezni Fácánt! Nagyon köszönöm!!!!

    By Blogger Unknown, at 7:49 du.  

  • Szia! Krisztina vagyok, kérlek írj emailt hol lehet beszerezni a racant ! v.kristof15@freemail.hu ! Köszönöm szépen!

    By Blogger Unknown, at 7:50 du.  

  • Imidasect Gel 10 mg.

    Nagyon hatásos szer.

    By Anonymous Névtelen, at 2:25 du.  

  • Kedves névtelen, szeretném kérdezni hol vetted meg a gélt? Nagyon fontos lenne tudnom meg örülök tőlük de a csaló lopo emberektől még inkább kérlek válaszol

    By Blogger Unknown, at 11:28 de.  

Megjegyzés küldése

<< Home